Cursos

Estiu 2018: Aula psicopegadògica, anglès, esport, mecanografia

Aula psicopedagògica, Tècniques d’estudi, lectoescriptura i comprensió lectora. Summer time PET i FIRST. Mecanografia. Fútbol Sala.

Accés a cicles formatius de grau mitjà

Dirigit als alumnes de 16 anys o més que no hagin finalitzat els estudis d’ESO i vulguin accedir a un Grau Mitjà.Professorat qualificat i amb una àmplia experiència.
Aula d’estudi, suport online i tutoria personalitzada.

Classes de reforç

Classes de reforç para PRIMARIÀ, ESO, BAT, CICLES, UNIVERSITAT que es basa en el tracte comprensiu i directe cap els alumnes i es fonamenta en un equip d´especialistes amb llarga experiencia. Classes indiviuals i en grups de 4 alumnes. Tècniques d´estudi i tractament psicopedagògic.

Accés a la Universitat Majors 25 i 45 anys

Preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors 25 i 45 anys

Reforça i aprova al setembre

Classes de reforç per alumnes de PRIMÀRIA, ESO, BAT que necessitin reforçar alguna assignatura durant l’estiu o aprovar al setembre. Matricula gratuïta i preus per setmanes.

GRADUAT EN SECUNDÀRIA (ESO) CURS

Graduat en secundària dirigit a majors de 18 anys que no hagin obtingut la E.S.O.
Entrevista personalitzada per planificar l’itinerari de l’alumne. Grups reduïts i professorat qualificat! Reunió informativa el 13 de novembre de 2019

Cursos subvencionats per a treballadors 2018

Cursos subvencionats per a treballadors durant aquest any 2018. Posicionament web SEO / SEM, xarxe socials, actualització fiscal i comptable, gestió finançera, comerç electrònic i botiga virtual, prevenció i control de la legionel·la i la legionel·losi i molts més. Informat’!

PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ (PFI)

Els Programes de Formació i Inserció són una oferta de formació per a alumnes de 16 anys o més que no hagin obtingut l’educació secundària obligatòria (ESO) i vulguin accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mig. Auxiliar en comerç i atenció al públic , auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius en general.

Pàgina 1 de 212