Cursos

PROVES D´ACCÉS A LA UNIVERSITAT (PAU) 2019

Curs intensiu de preparació per a les proves d’accés a la universitat (PAU) 2019. Del 08 d’octubre al 11 de juny. Anglès, matemàtiques, geografia, química, català, castellà i economia. Grups reduïts i professorat qualificat!

Posicionament web SEO / SEM

Cursos subvencionats per a treballadors durant aquest any 2018. Posicionament web SEO / SEM.

Resolució de conflictes

Cursos subvencionats per a treballadors durant aquest any 2018. Curs de resolució de conflictes.

Classes de reforç

Classes de reforç para PRIMARIÀ, ESO, BAT, CICLES, UNIVERSITAT que es basa en el tracte comprensiu i directe cap els alumnes i es fonamenta en un equip d´especialistes amb llarga experiencia. Classes indiviuals i en grups de 4 alumnes. Tècniques d´estudi i tractament psicopedagògic.

Accés a cicles formatius de grau superior

Dirigit als alumnes de 16 anys o més que no hagin finalitzat els estudis d’ESO i vulguin accedir a un Grau Mitjà.Professorat qualificat i amb una àmplia experiència.
Aula d’estudi, suport online i tutoria personalitzada.

Accés a la Universitat Majors 25 i 45 anys

Preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors 25 i 45 anys

GRADUAT EN SECUNDÀRIA (ESO) CURS

Graduat en secundària dirigit a majors de 18 anys que no hagin obtingut la E.S.O.
Entrevista personalitzada per planificar l’itinerari de l’alumne. Grups reduïts i professorat qualificat! Reunió informativa el 13 de novembre de 2019

Cursos subvencionats per a treballadors 2018

Cursos subvencionats per a treballadors durant aquest any 2018. Posicionament web SEO / SEM, xarxe socials, actualització fiscal i comptable, gestió finançera, comerç electrònic i botiga virtual, prevenció i control de la legionel·la i la legionel·losi i molts més. Informat’!

Pàgina 1 de 212