Donar-se d’alta com a demandant de treball

  • Dades personals i de contacte

  • Dades d'inserció

  • Nivell acadèmic, idiomes i experiència laboral

  • Si ho desitja, amb la tecla "control" + click en el ratolí pot seleccionar varies opcions. En el seu defecte seleccioni el seu nivell acadèmic més elevat.
  • SubirSi ho desitja, també ens pot fer arribar el seu Currículum Vitae en pdf al correu lluisa@aula.cat o pujar el document en format .pdf, .doc o .docx
    Tamany màxim 100 kb
  • El lliurament del seu currículum i la resta de la informació annexa al procés de selecció de candidats, implica que les dades de caràcter personal aportades per vostè seran incorporades a un fitxer de candidats, del qual és responsable FORMACIÓ PEL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL, AULA S.L, C/ Sant Celestí, 21 de Reus, podent exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, mitjançant escrit adreçat al Responsable del Fitxer, situat a l’adreça abans indicada. El període de validesa d’aquestes dades serà d’un any a partir de la data a baix indicada. Amb la signatura d’aquest document el candidat dóna el seu consentiment informat per al tractament de les seves dades personals per als usos i finalitats descrits, segons les condicions exposades i sota l’estricte acompliment de la Llei Orgànica 15/1999, 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (B.O.E. 14/12/1999).

Ja tens un perfil creat i vols actualitzar les dades?

Has d'iniciar sessió per a poder modificar el teu perfil.

Has oblidat la contrasenya?

Siusplau, escrigui el seu nom d'usuari o compte de correu amb el que es va registrar.
Rebràs un email amb un enllaç per a crear una nova contrasenya via email.

© 1986 – 2016 Aula – Especialistes en formació | Agència de col·locació amb número d’autorització 0900000032.
C/ Sant Celestí, 25 i C/ Joan Maragall, 6-8 · 43202 REUS · 977-320-042 · info@aula.cat