Apunta’t a les classes de repàs gratuïtes d’Aula

Apunta’t a les classes de repàs gratuïtes d’Aula

Aquest gener la volta al col·legi després de les vacances de Nadal serà menys dura gràcies a les classes de repàs que Aula ofereix de forma gratuïta a tots els nens que són socis del Reus Deportiu.
En Aula fa 30 anys que repartim coneixements i ajudant a milers d’alumnes a complir els seus somnis. Gràcies a la nostra vocació i ganes d’impartir aprenentatge hem decidit que durant aquest any cap nen es quedi sense la possibilitat de millorar, per tant, durant el 2017 estarem oferint classes gratis de repàs en les instal·lacions del Reus Deportiu.

Compaginar els esports amb els estudis ja no serà un problema. Totes les tardes dels dilluns i els dijous de 17:30 a 19:00, els nostres professors estaran oferint classes de reforç gratis a la sala d’estudi del bar per a tots aquells alumnes que necessiten ajuda i repassar assignatures en un entorn diferent, agradable i divertit.
Com sempre i igual que al nostre centre, les classes de repàs seran impartides per professors amb una àmplia experiència, especialitzats a fer classes per a tot tipus d’alumne des de primària, ESO i batxillerat.

No ho dubtis i informa’t avui en aula.cat i apunta’t a les CLASSES DE REPÀS GRATIS que oferim. Si ho prefereix, pot visitar-nos en les nostres instal·lacions del carrer Joan Maragall 6-8, Reus o simplement acudir a una de les nostres classes de repàs gratuïtes els dilluns i els dijous.