Aula amb la Marató de TV3 a Reus

Aula amb la Marató de TV3 a Reus

Aquest any la Marató de TV3 arriba a l’edició número 25 demanant l’esforç de tots per lluitar contra l’ictus i les lesions cerebrals traumàtiques. L’equip d’Aula ens hem volgut sumar a la crida i hem organitzat aquest diumenge 18 al parc municipal de Reus una activitat de skate i patinet. Recollirem 1€ solidari en una guardiola original on tots els participants i tothom que s’apropi podreu fer la vostra aportació.

D’acord amb l’observatori del ictus aquest pot afectar a 1 de cada 6 persones i el 30% de les persones que el pateixen moren en un interval de 30 dies. Aquest accident vascular es produeix con una arteria del cervell es trenca, poden ocasionar un mal irreparable. En aquelles persones que sobreviuen, les conseqüències poden ser en diferents graus però en qualsevol cas la recuperació mai és absoluta i es requereix molta paciència i esforç per tornar a recuperar totes les capacitats neurològiques.

Us animem a tots i totes a sortir de casa el diumenge i participar amb el vostre patinet clàssic o elèctric o a venir en familia. Perquè tots tenim un costat bo o molt bo, la Marató diu molt de tu!