Origen

El 1987, quatre mestres amb vocació i ganes d’aportar i viure la formació, van fundar Aula centre de formació, per ajudar les persones en l’aprenentatge.

Aula empresa ofereix formació vinculada al Catàleg de Qualificacions Professionals que permet obtenir certificats de professionalitat.

Aula empresa també imparteix formació a mida per empreses aconseguint així millorar la seva competitivitat.

Aula estudi ofereix suport pedagògic i classes de reforç a qualsevol nivell educatiu i per a qualsevol moment de la vida.

Aula estudi ofereix classes de reforç, cursos de preparació per les proves d’accés, suport psicopedagògic i tècniques d’estudi, la obtenció del títol de Graduat en Secundària per a adults, tallers d’estiu per a nens i joves, informàtica, mecanografia i classes d’anglès.

Aula Gestió ofereix un servei integral d’ocupació entre demandants en recerca de feina o millora del lloc de treball i les empreses.

Aula gestió orienta les persones en els àmbits formatiu i laboral, aporta el seu coneixement a les empreses per a millorar processos estratègics i insereix persones en els llocs de treball que ofereixen les empreses.

Aula és agència de col·locació que col·labora, sense ànim de lucre, amb els serveis públics d’ocupació. Posem a la vostra disposició la nostra borsa de treball.

Oferim a EMPRESES la possibilitat de contractar processos de selecció i serveis associats.

Oferim als CANDIDATS un servei d’orientació laboral mitjançant qüestionaris i/o proves psicotècniques si s’escau.

Més de 25 anys oferint formació a Reus!

Característiques de Aula

1 Centre formatiu

Aula disposa d’un local al cor de Reus.  Disposem de totes les infraestructures marcades per la llei.

+20 professors

Comptem amb una cartera molt àmplia de professors qualificats i professionals del món laboral. Disposem dels docents adequats per a fer front a qualsevol necessitat formativa.

+1000m2

Els nostre centre de Reus de C/Joan Maragall té més de 1000m2 i 8 sales amb tots els equipaments necessaris per a la docència.

+10000 alumnes

Un volum considerable d’alumnes han passat per les nostres instal·lacions des de 1986. En 25 anys d’història més de 10000 persones s’han format amb nosaltres.

Les nostres instal·lacions

A Aula disposem de tots els recursos necessaris per a poder impartir la docència. Disposem de sales d’informàtica i diversitat d’aules de tamanys de diversos per a grups reduïts i/o cursos regulars i un local per a poder fer pràctiques taller de varis certificats de professionalitat.

També lloguem aules. Informa’t de la disponibilitat i preus.

aula-reus-centre-formacio
aula reus centre formacio
aula reus centre formacio
aula centre de formacio reus