COM EDUCAR AMB HUMOR

COM EDUCAR AMB HUMOR

El reconegut periodista carles Capdevila acaba de publicar el llibre “EDUCAR AMB HUMOR” on recull les converses mantingudes amb un grup d’11 especialistes en educació: pedagogs, mestres, psicòlegs, etc.

Algunes ja havien sortit al suplement CRIATURES del diari ARA, ha volgut aprofitar per aprofundir en les converses i poder-les publicar amb la durada que van tenir quan es van fer. El llibre no pretén donar solucions màgiques, sinó que pretén acompanyar a pares i mestres en el difícil camí de l’educació dels nens i nenes

En la presentació del llibre Carles Capdevila ens diu: ” Cada cop estic més convençut que res és més transformador que parlar amb optimisme de la tasca educadora, desdramatitzar-la, fomentar que els que encarrilem la canalla tinguem més seguretat i alegria i menys pors i complexos. Compartir batalletes, riure’ns dels nostres fracassos, aprendre dels altres.”

Alguns dels professionals als quals entrevista el periodista són Jaume Cela, Eva Bach, Jesús Comellas, Gregorio Luri, Carme Thió, José Antonio Molina, Roser Salavert i fins a onze experts. Alguns són col·laboradors habituals del Diari ARA, altres no.
Us adjuntem un dels molts vídeos que podeu trobar sobre les xerrades que el periodista fa a escoles, instituts i universitats d’arreu de Catalunya i Espanya parlant de l’educació i la necessitat de posar-hi una mica d’humor.