Cursos

Curs Intensiu PAP (Prova Aptitud Personal)

Curs intensiu preparatori per a la prova d’aptitud personal (PAP). Grups reduïts i professorat especialitzat 2h / setmana de gener a abril. Flexibilitat d’horaris.

Grau mitjà i superior en futbol

Grau mitjà i superior en futbol organitzat per Aula Centre de Formació i Catalunya Sports.

PROVES D´ACCÉS A LA UNIVERSITAT (PAU) 2019

Curs intensiu de preparació per a les proves d’accés a la universitat (PAU) 2019. Del 08 d’octubre al 11 de juny. Anglès, matemàtiques, geografia, química, català, castellà i economia. Grups reduïts i professorat qualificat!

Classes de reforç

Classes de reforç para PRIMARIÀ, ESO, BAT, CICLES, UNIVERSITAT que es basa en el tracte comprensiu i directe cap els alumnes i es fonamenta en un equip d´especialistes amb llarga experiencia. Classes indiviuals i en grups de 4 alumnes. Tècniques d´estudi i tractament psicopedagògic.

Accés a cicles formatius de grau superior

Dirigit als alumnes de 16 anys o més que no hagin finalitzat els estudis d’ESO i vulguin accedir a un Grau Mitjà.Professorat qualificat i amb una àmplia experiència.
Aula d’estudi, suport online i tutoria personalitzada.

Accés a la Universitat Majors 25 i 45 anys

Preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors 25 i 45 anys

GRADUAT EN SECUNDÀRIA (ESO) CURS

Graduat en secundària dirigit a majors de 18 anys que no hagin obtingut la E.S.O.
Entrevista personalitzada per planificar l’itinerari de l’alumne. Grups reduïts i professorat qualificat! Reunió informativa el 13 de novembre de 2019

PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ (PFI)

Els Programes de Formació i Inserció són una oferta de formació per a alumnes de 16 anys o més que no hagin obtingut l’educació secundària obligatòria (ESO) i vulguin accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mig. Auxiliar en comerç i atenció al públic , auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius en general.

Pàgina 1 de 212