Punt de recollida d’aliments Aula

Punt de recollida d’aliments Aula

A Aula ens hem sumat a la iniciativa solidària de recollida d’aliments i joguines per a nens per tornar a portar alegria en les llars més castigades.  A través de la Fundación Noelia organitzarem un esdeveniment de taps solidaris per recollir fons i ajudar en la investigació de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen.

A més, obrirem les nostres portes a la Gran Recapte d’Aliments no peribles que el Banc d’Aliments d’Espanya organitza tots els anys en aquestes dates per ajudar a les famílies més desfavorides a passar unes millors festes nadalenques.

‘Yo ayudo, necesito Reus’, un moviment ciutadà que té com a objectiu intentar ajudar a les persones amb necessitats bàsiques com per exemple, roba i aliments, comença la campanya de recollida de productes alimentaris nadalencs i joguines perquè tots els nens puguin gaudir de la màgia dels Reis Mags.

Aquest Nadal celebra les festes, regalant-te el millor regal del món: ser solidari i ajudar als quals més ho necessiten. Informa’t en Aula , Carrer Joan Maragall, 6-8 Reus.