Tallers i cursos intensius d’estiu Aula 2017

Tallers i cursos intensius d’estiu Aula 2017

L’estiu ja està aquí! No et quedis a casa i aprofita l’oferta formativa que Aula posa a la teva disposició. Descobreix la nostra oferta formativa d’estiu i prepara les teves proves d’accés a la universitat, repassa les teves assignatures pendents, aprèn un idioma nou i fes-li un gir a la teva vida laboral formant-te per ser aspirant a vigilant de seguretat.

Aspirant a vigilant de seguretat

Curs d’aspirant a vigilant de seguretat privada, totalment subvencionat per a treballadors en actiu. El curs que tindrà una durada de 180 hores i que comencés a partir de 4 juliol, toqués temes de contingut d’àrea jurídica com a drets constitucionals, penals i laborals a més d’un ampli contingut de l’àrea soci professional.

Aula psicopedagógica verano 2017

Durante los meses de julio y agosto, 2 días a la semana Aula organizara aulas psicopedagógicas, donde alumnos de Primaria, ESO y BAT conocerán nuevas técnicas de estudio, lectoescritura y comprensión lectora. Nuestros profesores que cuentan con una amplia experiencia, han desarrollado un programa específico para enseñar una metodología eficaz para el tratamiento de la información para que estudiar resulte una tarea más fácil. Los niños que presentan dificultades de aprendizaje o quieren reforzar algunas asignaturas podrán apuntarse a nuestras clases de lectoescritura y comprensión lectora.

Curs intensiu PAU 2017

Aquest estiu prepara’t les proves d’accés a la selectivitat de la convocatòria de setembre amb l’ajuda del curs intensiu que oferim en Aula. Repassa i reforça les assignatures que més t’interessin com a matemàtiques, física, química, anglès, etc. Comptaràs amb professors altament qualificats que t’ajudessin i contestessin a totes les teves preguntes i dubtes.

Reforça i aprova al setembre

Repassa i reforça les teves assignatures pendents i aprova al setembre amb l’ajuda d’Aula. Oferim cursos dirigits a tots els alumnes d’ESO, PRIMÀRIA O BAT. Les nostres classes de reforç estan impartides en grups reduïts de 4 a 5 alumnes i també oferim classes individuals. Disposaràs d’horari personalitzat i sala d’estudi perquè no perdis la concentració, a més de matrícula gratuïta i preus per setmanes.

Cursos intensius d’anglès juliol/agost

Vols aprendre anglès i comptar amb el teu certificat oficial de Cambridge English? Apunta’t als cursos intensius d’anglès que organitzem en Aula per a nens entre 8 i 16 anys i per a majors de 16. Les nostres classes estan organitzades en grups reduïts i professors natius i llicenciats. No perdi aquesta oportunitat i aprèn a conversar i millorar la teva gramàtica en anglès.
Apunta’t ja i no et quedis sense la teva plaça!